NUHI STENVERS

Upoznajte Nuhi Stenversa, osnivača i izvršnog direktora komapnije ChangeMakers – relativno mlade, brzorastuće i međunarodne konzultantske kompanije. ChangeMakers pomaže klijentima da ubrzaju razvoj svog poslovanja i iskoriste interne IT stručnjake uz pomoć LOW-CODE i drugih vodećih tehnologija. 

Nuhi je pohađao pravni fakultet Univerziteta u Utrechtu i Amsterdamu. Specijalizacija za poresko pravo omogućila mu je dobro poznavanje kako prava tako i ekonomije, što se pokazalo jako važno pri stvaranju i vođenju biznisa kao serijski preduzetnik. Njegovo međunarodno i široko iskustvo u vođenju velikih sektora i programa u različitim poslovnim domenima u nekoliko zemalja učinilo ga je iskusnim menadžerom i liderom. 

U kombinaciji sa IT vještinama i bogatim iskustvom u digitalnoj transformaciji, Nuhi je stručnjak za upravljanje organizacijom i uvođenje digitalne transformacije korištenjem LOW-CODE platformi. Od 2018. njegov fokus je prvenstveno u tom segmentu.  Dođite i poslušajte njegovu priču o transformaciji razvoja softvera na IDT 2023 zajedno sa Mendix-om.