JURJEN HARTVELD

Predstavljamo Jurjena, pokretačku snagu transformacije i napretka kao senior konsultanta u kompaniji Change Makers. Uz izuzetan skup vještina koji uključuje Mendix i razvoj LOW-CODE platformi, IT ekspertizu, trenera i konsultanta za strateško poslovanje, Jurjen je katalizator za pokretanje poslovanja na nove visine uspjeha.

Kao magistar inovacija u europskom biznisu, kombinuje akademsku brilijantnost sa praktičnim iskustvom, što ga čini traženim moćnikom u poslovnom svijetu. U području tehnologije, Jurjenova stručnost u Mendixu i rješenjima s LOW kodom osnažuje organizacije da s lakoćom prihvate digitalnu transformaciju, ističući skrivene potencijale i povećavajući učinkovitost na tržištu koje se stalno mijenja. 

Uz pomoć svog istančanog osjećaja za inovacije, Jurjen ima nevjerojatnu sposobnost da identificira neiskorišteni potencijal i pretvori ga u opipljive prilike, mijenjajući iz temelja poslovne modele i usmjeravajući kompanije na put rasta i razvoja. 

Jurjen u svom konsultantskom poslu razvija partnerske odnose s kompanijama pružajući stručne smjernice i strateške uvide koji vode do profitabilnih rezultata kroz korištenje najsavremenijih metodologija. Njegov pristup drži kompanije ispred konkurencije, jer koristi vodeća tehnološka rješenja, pružajući klijentima alate i znanje potrebno za napredovanje u brzom digitalnom dobu.